Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

News

· Banyoles ratifica el pressupost del Consorci de l´Estany que és de més de 315.000 E (31/03/05)

14-07-2010:CAM - Diari de Girona / A.G.F. - L´Ajuntament de Banyoles va ratificar en la darrera sessió plenària celebrada dimarts els pressupostos del Consorci de l´Estany per al 2005, que ascendeixen a 315.610,89 euros, majoritàriament finançats per la Unió Europea. D´aquests, 106.553,24 es destinaran a inversions per assolir els objectius marcats pel projecte Life Nature d´aquest exercici.

Entre el paquet d´actuacions destaquen la compra de terrenys on s´hauran d´executar les principals intervencions, com ara crear zones de llacunes o naturalitzar el riu i «que està previst que comecin abans de finals d´any», explica el regidor de Medi Ambient, Xavier Vila.

Per altra banda, el Consorci ha presentat un projecte a la Generalitat per tal que entri a formar part de l´ens, tal com passa amb altres consorcis de les comarques gironines com els de l´Alta Garrotxa o de les Gavarres. Segons explica Vila, aquesta entrada del Departament de Medi Ambient podria suposar un increment dels ingressos de 150.000 euros.



Site map Contact Home Life Project