Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

· S’inicia la creació d’un tram de camí pedestre al sector Amaradors-Lió (05/09/05)

14-07-2010:CAM - Consorci de l’Estany – El Consorci de l’Estany ha iniciat les obres per la creació d’un nou camí peatonal al sector nord de l’Estany de Banyoles, indret conegut com els Amaradors.
cami.jpg
Aquesta actuació forma part de les tasques de reordenació de l’ús públic i complementa les accions de restauració d’ambients de ribera impulsada pel projecte LIFE Natura de l’Estany.

Es tracta de la creació d’un nou traçat de 650 m lineals amb una amplada de 2 m, acabat amb sauló i anivellat amb àrid. També s’arranjaran 225 m de trams de camí existents com el de l’entrada del bosc de Can Morgat o el camí de la font de Lió. Aquest nou vial peatonal donarà accés a punts d’observació de la zona humida dels Amaradors-Lió que està dissenyant l’Oficina Tècnica del LIFE.

El pressupost de l’obra és de 29.926,84 Euros que són subvencionats, al 100%, pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.


Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life