Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

El LIFE Potamo Fauna present a les 7es Jornades de Medi Natural a Girona

23-03-2015:CAM -

Les 7es Jornades de Medi Natural a Girona, que van tenir lloc els dies 14 i 15 de març a l'Espai Marfà, van comptar amb quatre ponències sobre el projecte LIFE Potamo Fauna "Conservació de fauna fluvial d'interès europeu a la xarxa Natura 2000 de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga" a càrrec de diferents tècnics del Consorci del Ter i del Consorci de l'Estany. En les jornades hi van participar un centenar de persones.

 

Les ponències van ser les següents:

- "Presentació del projecte LIFE Potamo Fauna" a càrrec de Quim Pou, coordinador tècnic del projecte del Consorci de l'Estany.

- "Control de tortugues exòtiques al riu Ter en el marc del projecte LIFE Potamo Fauna" a càrrec de Gerard Dalmau, Consorci de l'Estany.

- "Conservació en captivitat de nàiades en el marc del projecte LIFE Potamo Fauna" a càrrec de Carles Feo, tècnic del projecte del Consorci de l'Estany.

- "Creació de basses temporànies al riu Ter en el marc del projecte LIFE Potamo Fauna" a càrrec de Ponç Feliu i Teia Puigvert del Consorci del Ter.

 

Les jornades s'adreçaven a persones del món científic, estudiants universitaris, alumnes de batxillerat i altres persones que volen presentar projectes o treballs de recerca sobre medi natural a Girona i rodalies, així com ciutadans interessats per la temàtica que desitgen conèixer els treballs i les actuacions realitzades darrerament a la ciutat sobre medi natural.

Més informació sobre les jornades aquí.Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life