Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

Exposició: Conservació de fauna fluvial d’interès europeu a la xarxa Natura 2000 de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga.

10-05-2017:CPM -

 De l’11 d’abril al 7 de juny de 2017

L’exposició té per objectiu informar de les actuacions que es porten a terme en el projecte, donar a conèixer les diferents espècies de fauna autòctones que es volen conservar als nostres rius, així com sensibilitzar a la població sobre el perill de les espècies invasores. En la seva itinerància al Museu Darder, l’exposició es complementarà excepcionalment amb vitrines on s’exposaran exemplars de les espècies que es relacionen amb el projecte, procedents del fons del Museus Darder i el Museu Arqueològic Comarcal.

Es faran visites escolars.

 

Lloc: Sala d’Exposicions temporals del Museu Darder
Organitza: Consorci de l’Estany, Consorci del Ter, Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat, Forestal Catalana, Amics de la Tortuga de l’Albera, Universitat del País Basc, Museu Darder de Banyoles.

Amb el suport de: Diputació de Girona, Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de Porqueres, Consorci Esportiu de l’Estany de Banyoles, Aigües de Banyoles.

 

ENTRADA GRATUÏTAMapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life