Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

Inauguració de l'exposició "ALIENS! LA INVASIÓ DE LES ESPÈCIES EXÒTIQUES"

09-06-2023:CPM -

El divendres 25 de novembre a les 19h. es celebrarà al Museu Darder la inauguració de l'exposició temporal itinerant “Aliens! La invasió de les espècies exòtiques” creada dins el “Projecte Estany” un Projecte LIFE de la Unió Europea que està realitzant el Consorci de l'Estany de Banyoles.

imatge_Aliens.jpg

imatge_Aliens.jpg

Aquesta exposició pretén donar a conèixer al públic general la problemàtica de les espècies exòtiques invasores, cada vegada més greu, i conscienciar-ne la població.
A través de diferents mòduls, i bàsicament mitjançants exemples concrets de casos reals, els visitants descobreixen què són les espècies exòtiques invasores, quins problemes produeixen, i què s'està fent a diferents nivells per a solucionar-ho. Des de casos d'arreu del món fins al cas concret de l'Estany de Banyoles, s'explica aquesta problemàtica.
 
Després de la inauguració, es farà una visita comentada a l'exposició i es convidarà els assitents a una copa de cava.
 
Exposició enmarcada dins el Projecte Estany, un Projecte LIFE de la Unió Europea desenvolupat pel Consorci de l’Estany.
 
L’exposició restarà oberta al pública del 26 de novembre de 2011 a l'11 de març de 2012 a la sala d’exposicions temporals del Museu Darder.Espai d’Interpretació de l’Estany.
 
Horaris:
Dissabtes de 2/4 d’11 a 2/4 de 2 i de 4 a 2/4 de 7
Diumenges de 2/4 d’11 a 2
 
ENTRADA GRATUÏTA
Cal contactar amb el Museu Darder per als tallers i visites per a Primària i Secundària, gratuïts per a les escoles del Pla de l’Estany.


Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life