Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

Els participants del Congrés d'Ictiologia visiten l'Estany de Banyoles

12-06-2023:CPM -

 

 

 Del 17 al 19 de juliol se celebren a la Universitat de Girona les IV Jornades Ibèriques d'Ictiologia-SIBIC 2012, que tenen per títol Situació actual i reptes de futur, i que reflecteix perfectament l’esperit d'aquestes jornades. En aquesta pàgina web de les jornades (www.sibic2012.org) es pot trobar tota la informació relativa a elles. El Consorci de l'Estany i l'Ajuntament de Banyoles col·laboren en les jornades organitzant una visita tècnica a l'Estany de Banyoles el dimecres 18 de juliol.

El Consorci de l'Estany participa del Congrés amb la presentació dels seus treballs relatius a peixos, especialment relacionats amb el projecte LIFE. Es realitzarà una exposició oral sobre els primers resultats del Projecte Estany, i s'han presentat tres pòsters científics amb els resultats de l'ús dels peixos autòctons per a la cria de nàiades, un resum del Projecte Estany i un pòster sobre el projecte subvencionat per la Fundació Biodiversitat sobre la bavosa de riu a l'estany de Banyoles.

La visita tècnica a l'estany de Banyoles consistirà en una visita a la llacunes de Can Morgat, i una demostració de pesca elèctrica des d'embarcació a la vora del llac.

Al Congrés hi han participat un centenar de persones vinculades a organismes gestors, administracions, universitats i grups d'estudi de peixos a la Península Ibèrica.Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life