Català | English | Español
logo consorci Simposi cient�fic sobre gesti� i conservaci� de llacunes tempor�nies mediterr�nies
ombra menu


Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Simposi Científic sobre Gestió i Conservació de Llacunes Temporànies Mediterrànies

Dies

Banyoles, 19, 20 i 21 de març de 2007

Presentació

El Consorci de l’Estany i la Universitat de Girona, amb la col·laboració de la Institució Catalana d’Història Natural, organitzen el Simposi científic sobre gestió i conservació de llacunes temporànies mediterrànies, en el marc del Projecte LIFE Natura de “Restauració dels ambients aquàtics de Porqueres i de Banyoles”.

Amb aquestes jornades es pretén donar una visió global de l’estat del coneixement, les problemàtiques i les experiències en la gestió dels ambients d’aigües temporànies de la Mediterrània occidental (Itàlia, França, Espanya i Portugal).

Amb aquest objectiu, s’ha convidat un grup de ponents de diversos àmbits (científic, gestor, administració, etc.), que puguin aportar punts de vista diferents, des de la gestió i la recerca, de la situació actual i les perspectives de futur d’aquests espais d’alt valor ecològic en el marc de la Unió Europea.

El Simposi tindrà una durada de tres dies, amb dues parts ben diferenciades. Els dies 19 i 20 de març es dedicaran a l’exposició d’experiències a través de ponències i comunicacions agrupades en 4 blocs, on al final de cada bloc es dedicarà un temps al debat i a les conclusions. El tercer dia, 21 de març, els participants podran visitar dues experiències de creació i recuperació d’ambients temporanis a les comarques gironines: a l’entorn de l’estany de Banyoles i a la desembocadura del riu Ter.

Idioma: Les conferències s’impartiran en llengua catalana excepte aquelles que s’indica específicament.

Coordinació: Consorci de l’Estany – Miquel Campos (mcampos@consorcidelestany.org)

simposi_patrocinadors2.png
Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life