Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

Tècnics del Consorci de l’estany participen en una Jornades internacionals sobre Gestió de Zones Humides a Ciudad Real.

09-06-2023:CPM -
 
El passat 27, 28 i 29 d’abril es va celebrar a Almagro, Ciudad Real, les Jornades Internacionals “Gestión y Recuperación de Humedales” organitzades pel Consorcio del Alto Guadiana amb la col·laboració de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.
 
El coordinador tècnic del “Projecte Estany “ del Consorci de l’Estany va presentar una xerrada titulada “Experiències LIFE a l’Estany de Banyoles” que va despertar l’interès del presents a la sala. A la jornada també hi van participar investigadors de l’Albufera de València, experts en les zones humides de Castilla La Mancha, es va presentar el Pla Especial de l’Alto Guadiana i una xerrada del Llac Constanza entre altres vinculades amb projectes europeus.
 
La visita va servir per a compartir experiències de gestió i establir contactes de col·labració futures amb altres administracions, gestors d’espais naturals o entitats per tal de buscar noves fórmules per la gestió de les zones humides tant des del punt de vista ambiental, com respecte el turismo, desenvolupament sostenible, etc.


Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life