Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

Vine a plantar un arbre a Can Morgat

Campanya 35 Boscos: "Planta un arbre, planta el futur"

09-06-2023:CAM -

Organisme viu, arrelat al territori, sensible al seu entorn, que creix constantment i emet un element imprescindible per a la societat. Cinc lletres. Arbre? Ràdio?

El diumenge 30 de març us convidem a plantar 35.000 arbres a 35 llocs diferents de Catalunya. Plantem el futur.

Aquest any Catalunya Ràdio compleix els seus primers 25 anys. Ho volem celebrar de manera diferent, juntament amb la societat, per a la qual treballem i a la qual ens devem, i fer-ho amb un missatge de futur. Per això vàrem proposar aquesta aventura a la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya, una entitat dedicada al medi ambient , i que enguany celebra el seu 10è aniversari. 25 anys + 10 anys= 35 boscos, per plantar el futur. Juntament amb vosaltres, el dia 30 de març, serem protagonistes de la plantada popular simultània més gran que s’ha fet mai a Catalunya.

Amb la plantació 35.000 arbres arreu de Catalunya, junts contribuïm al repte Plantem pel planeta: campanya dels mil milions d’arbres del Programa de les Nacions Unides pel Medi Ambient (PNUMA).

Plantem el futur a CAN MORGAT

Un dels 35 espais seleccionats és a Porqueres, en concret a la zona de les noves llacunes del Pla de Can Morgat.

Per participar us podeu apuntar a través del web telentrada.com de Caixa Catalunya i del telèfon 902 10 12 12, on podeu triar el lloc i l’horari d’assistència a l’acte, entre les deu del matí i les dues del migdia. La reserva i la participació és totalment gratuïta. També us podeu inscriure al Centre Cívic de Porqueres a través del telèfon 972 57 36 12 i al Museu Darder, Espai d’Interpretació de l’Estany a través del telèfon 972 57 44 67.

Seria bo que poguéssiu portar, si és possible, una pala o estri de jardineria adient, calçat adequat i aigua.

El 30 de març, plantem el futur, celebrem, junts, els 25 anys de Catalunya Ràdio i els 10 anys de la Fundació Territori i Paisatge.

Col.laboren:

Consorci de l’Estany, l’Ajuntament de Porqueres, el Museu Darder, Espai d’Interpretació de l’Estany (Ajuntament de Banyoles), Limnos, Escola de Natura i el Centre Ocupacional i Especial de Treball.

Plantem el futur. Sense vosaltres no tindria sentit. Us hi esperem.

Flyer_Can_Morgat.pdf

Us podeu descarregar el tríptic en format PDF
pdf, 1M, 03/14/08, 585 downloads

Poster_local.pdf

I el pòster de la campanya.
pdf, 589.9K, 03/14/08, 526 downloadsMapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life