Català | English | Español
logo consorci vista a�ria
ombra menu


SEU-e

Xarxa Natura 2000 i Life Nature
Logos Institucions Natura 2000 Ramsar Convention
on Wetlands Ajuntament de Banyoles Ajuntament de PorqueresDiputació de GironaGeneralitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi NaturalEuropean Commission - Environment - LIFE Programme

Notícies

Comença l'emisió de "l'Espai Estany" a Radio Banyoles

09-06-2023:CAM -

Coincidint amb l’inici de les primeres accions del PROJECTE ESTANY que s’està portant a terme a l’Espai Natural de l’Estany de Banyoles; el Consorci de l’estany amb la col•laboració de Ràdio Banyoles ha iniciat l’emissió de L’ESPAI ESTANY, un programa per saber tot el que es cou a l’estany.

L’ESPAI ESTANY, és un programa radiofònic que s’emet cada dissabte des del mes d’octubre a través del qual es pot conèixer tota la informació relacionada amb el PROJECTE ESTANY. Els objectius principals del programa són acostar a la població comarcal la informació detallada de les diverses accions que es duen a terme i resoldre els dubtes i totes aquelles qüestions relacionades amb l’execució del “Projecte Estany: Millora dels hàbitats i espècies de la Xarxa Natura 2000 a Banyoles: un projecte demostratiu”.

Durant l’ESPAI ESTANY, d’una durada aproximada de 5 minuts, es pot escoltar l’entrevista a un especialista, es resolen els dubtes i qüestions, relacionats amb l’estany, que els oients han adreçat al programa i s’escolta un espai informatiu amb notícies relacionades amb el projecte o l’espai natural.

Des de primers d’octubre, s’han explicat les diferents fases del projecte i actualment s’està emetent un cicle dedicat al tema de la problemàtica de la introducció d’espècies a la natura; i més concretament sobre la introducció de peixos i tortugues exòtiques a l’estany de Banyoles. El pròxim cicle es dedicarà a les espècies autòctones i la importància de recuperar la biodiversitat pròpia de l’espai natural.

L’ESPAI ESTANY s’emetrà fins a finals de 2011 amb una previsió total de 52 emissions en una periodicitat setmanal. Es poden escoltar els programes emesos fins al moment a través de la web del Consorci de l’Estany www.consorcidelestany.org
 Mapa del site Formulari de contacte Tornar a l'inici L'Estany - Projecte Life